Beste allemaal,

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Lonneke Bodt-Smorenburg en ik ben 28 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan de MBO dansopleiding en ben daarnaast cursussen gaan doen waaronder de cursus Pilates. Silvie is tijdens de opleiding mijn stagebegeleidster geweest bij haar op de dansschool, na een aantal jaren hebben we contact met elkaar gezocht en kwamen we op het idee om Yoga/Pilates te gaan starten bij haar op de dansschool.

Lijkt je dit leuk en zou je kennis willen maken met deze stijl dan is deze workshop speciaal voor jou!

Wil je  bewust worden van uw lichaam en geest dan kan dat nu!

Silvie en ik organiseren een cursus Yoga/Pilates van 8x voor € 75,00 per persoon.

De les gaat plaats vinden op de dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur, en wordt gegeven in de gymzaal van de school “De Schilderspoort”, Mercurion 36 in Zevenaar.

De cursus gaat door bij minimale deelname van 6 personen.

Het start op dinsdag 6 maart 2018 en de laatste les is op dinsdag 24 april 2018.

Hieronder een stukje van wat de les in houdt! 

Yoga/Pilates is een combinatie les van body en mind, je start met het opwarmen van het lichaam door Yoga oefeningen uit te voeren, langzaam ga je over in pilates oefeningen gericht op de core je buik-, rug- en bekkenbodemspieren.

Yoga is heel goed om je geest te ontspannen en je ademhaling goed onder controle te kunnen krijgen voor in het dagelijkse leven. Wij westerlingen zijn allemaal heel erg druk en ademen daardoor via de borst. Door de ademhaling meer naar beneden te brengen via de buik ervaar je al meer rust in het lichaam dus ook in het dagelijkse leven.

Je hoeft niet lenig te zijn voor de yoga je werkt altijd in je eigen maximum om de rust te ervaren voor jezelf. De pilatesoefeningen zijn gericht op een natuurlijke houding, dit doe je door je core te trainen en op te letten welke spieren je aan moet spannen. Je wordt er van bewust hoe je recht moet staan en hoe je aan je houding kan werken. Na de oefeningen sluiten we af met een ontspanning van het lichaam en een kopje kruiden thee.

Ook voor mensen met lichamelijke klachten is deze les te volgen!

 

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen geef je dan nu op via de site www.jazzyl.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef dit ook door aan uw kennissen/buren/collega’s/vrienden etc.

Groetjes,

Silvie Augustijn en Lonneke Bodt-Smorenburg

 


Facebook

Twitter